13 Ağustos 2012 Pazartesi

STOPPP!!!

İşte yine Kırmızı!!!Kırmızı da durmak lazım:-)) Kırmızı rengi hakkında sizlere daha önceki postlarımda birçok şey yazdım..En sıcak , en dikkat çekici,en cesur renk dedik. Aşkın,tutkunun,cesaretin rengi dedik Kırmızı;dişiliğin rengi dedik...
Ve en son ne dedik?  Kırmızı; esmer,sarısın her kadına değil kırmızıyı seven her kadına yakısır!!!
Bugün bende kırmızı bir tulumla karsınızdayım ...Tulumu kalın siyah bir kemerle kombinledim .Bazı modacılar kırmızıyı siyahla kombinin yanlış olduğunu camel yada nude(ten rengi)ile kombinlenmesi gerektiğini söyleselerde kırmızı siyahla da gayet iyi kombinlenir hanımlar..Elbise kırmızı detaylar siyah olmalı ama..Tıpkı benim bugün yaptığım gibi..
Sizlere bugün bu tulum ve kemer hakkında küçük bilgi vereyim.Birçoğunuzun bildiği gibi Ajda PEKKAN 2011 İlkbahar /Yaz sezonundan beri TWIST için özel tasarımlar yapıyor.3 sezondur Twist için yaptığı tasarımlar oldukça iddalı..Bugün giydiğim  tulum ve kemer de Ajda PEKKAN nın Twist için tasarladığı koleksiyonun bir parçası..Bakalım beğenecek misiniz?:-))

Kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN..

















  •    TULUM                                         :TWIST BY AJDA PEKKAN
  •    KEMER                                         :TWIST BY AJDA PEKKAN
  •    ÇANTA                                          :TWIST
  •    KURUKAFA DERİ BİLEKLİK  :YELLS ACCESSORIES
  •    DERİ BİLEKLİK                          :MİLLA BY HADİSE
  •    2Lİ TAŞLI YÜZÜK                        : TWIST
  •    TAMTUR YÜZÜKLER                 :MİNYON PIRLANTA







1 yorum:

  1. bu tulumu bana gönderir misin ? giymiyorsan.Çok beğendim ablamın düğününde giymek istiyorum. şu an hiç bir yerde satışta değil galiba.

    YanıtlaSil