23 Ağustos 2012 Perşembe

Dip Dye Jean

Ombre trendi;Fransızca “gölge” anlamına gelen ombre kelimesi bu yıl moda dünyasında çığır açan bir trende dönüştü.Tabii bu kelimenin trend haline dönüşmüş ve biraz da değişmiş anlamı; canlı renklerden başlayıp giderek açılarak uçuk tonlara giden renk dalgalanmasıdır.Ombre trendi; saçtan makyaja, giyimden aksesuara bir çok şeyi etkiledi. Bu sezon da tam gaz devam eden ombre eğilimi özellikle jean'lerde dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz ilkbahar-yaz sezonunda gördüğümüz dip dye jean pantolonlar ise bu sezon yeniden revaçta... Özellikle Zara ve Mango nun yeni sezon dip dye jean pantolonlarını bir görün isterseniz:-)). Sadece pantolonlar değil, kot gömlekler de bu trend den payını alıyor. Bu tarz dip dye parçaları bulanmayanlar ya da kendisi yapmak isteyenler DIY projelerinden faydalanabilirler. Ama öncesinde biraz ilham :-))
İlk gördüğümüz anda üzerine çamaşır suyu dökülmüş hissi uyandıran dip dye jean lere   bir de tasarım aşkınızı katarsanız herkesi hayran bırakan dip dye bir jean pantolon ,gömlek ya da şorta sahip olabilirsiniz. Fark yaratmak sizin elinizde hanımlar!!! :-))

Evet bugün bende geçtiğimiz sezonun liste başlarından olan renklerden ; 2 pastel renk , mint ve pudra pembesi kullandım..Dip dye mint yeşili bir jean ve sizlere önceki postlarımda bahsettiğim ve bu sezon bolca göreceğimiz pudra pembesi file bir bluz ve içinde de yine mint bir askılı bluzle kombinledim.  Bakalım beğenecek misiniz ?:-))
Kendinize çok ama çok iyi bakın .HOŞÇAKALIN...


  • PANTALON       :ZARA
  • FİLE BLUZ         :ZARA
  • ASKILI BLUZ     :ZARA
  • AYAKKABI         :ZARA
  • ÇANTA                 :PULL&BEAR
  • BİLEZİKLER     :MANGO
  • KÜPE                   :FOREVER NEW
  • YÜZÜK                :MANGO

Yaz aşkı kombini!

Ombre saç modası ; Bir renk seçiyoruz saçımızı boyatmak istediğimiz diyelim ki kahverengi olsun; saçımızın dibi koyu kahveden başlıyor ve kahve tonu saçımızın uçlarına doğru doğal bir görünümle yavaş yavaş açılıyor bir bakmışız ki saçlarımızın ucu bal köpüğü rengi ya da çok açık kahve!

Yaz aşkı kombini!

Tırnaklarda ombre modasını ;
Çok güzel değil mi?Ombre tonlarda tırnaklara sahip olabilmek için ya aşmış bir sanat yeteneğine sahip olmalısınız ya da süper profesyonel bir nail art stüdyosuna gitmeli ve paraları bayılmalısınız:-))

Yaz aşkı kombini!

Ombre modasının önümüzdeki sonbahar da tayt ve çoraplarda çook moda ...

Aşagıdaki fotolar da dip dye  jean poantolan ve gömlekler:-))


FashionVibe

Kate Bosworth

 Analeigh Tipton





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder