24 Ağustos 2012 Cuma

HOŞÇAKAL ANKARA!!!:-((


12 yıl önce geldim bu şehre..Ailemi,dostlarımı ,arkadaşlarımı geride bırakarak...Hep gri geldi ANKARA bana.Soğuk,karanlık,kasvetli,...Ama zamanla alışıyorsunuz ! Bu şehir de işe başladım,bu şehir de evlendim,bu şehir de kızım dogdu...Artık,dostlarım,arkadaşlarım burda oldu..Bu şehirde birçok anı biriktirdim ....iyi yada kötü...Şehrim oldu ANKARA!

Ayrılıkları ,vedaları hiç sevmem ben..Ufacık ayrılıklar bile bana çok dokunur..İlk ANKARA ya geldiğimde arkamda bıraktıklarım için çok canım acımış,çok üzülmüş,çok gözyaşı dökmüştüm..Şuanda  aynı o 12 yıl önceki hissettiklerimi hissediyorum..İçim acıyor ,kalbim çok buruk ve gözyaşlarımı hala durduramıyorum..:-((

Evet bugün ANKARA 'da son günüm...!!! İSTANBUL a ,o çok sevdiğim şehre gidiyorum..Ailemin ,orda yaşayan dostlarımın,arkadaşlarımın yanına..İstanbul a her gittiğimde onlardan çok zor ayrılır birtürlü buraya dönmek istemezdim..Bugün de ANKARA dan çok zor ayrılıyorum...

Burada ismini yazmadığım , canım kadar sevdiğim,  dostum,arkadaşlarım..Hepiniz kendinizi çok iyi biliyorsunuz..!!! İyikii ANKARA ya gelmişim ,iyikii sizleri tanımışım...Acı-tatlı birçok şey paylaştık ..Hepimizin acıcı ,üzüntüsü bir oldu.Birlikte ağladık ,üzüldük....Hepimizin sevinci,mutlulugu bir oldu..Birlikte güldük,eğlendik,mutlu olduk..Çok gezdik,çok dolaştık...ANKARA sizlerle güzeldi benim için!!! Bu şehir benden çok şey aldı ama çok şeyde verdi...

Unutulmamayı ve unutmamayı diliyorum...Hepinizi çok ama çok seviyorum...

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER...

23 Ağustos 2012 Perşembe

Dip Dye Jean

Ombre trendi;Fransızca “gölge” anlamına gelen ombre kelimesi bu yıl moda dünyasında çığır açan bir trende dönüştü.Tabii bu kelimenin trend haline dönüşmüş ve biraz da değişmiş anlamı; canlı renklerden başlayıp giderek açılarak uçuk tonlara giden renk dalgalanmasıdır.Ombre trendi; saçtan makyaja, giyimden aksesuara bir çok şeyi etkiledi. Bu sezon da tam gaz devam eden ombre eğilimi özellikle jean'lerde dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz ilkbahar-yaz sezonunda gördüğümüz dip dye jean pantolonlar ise bu sezon yeniden revaçta... Özellikle Zara ve Mango nun yeni sezon dip dye jean pantolonlarını bir görün isterseniz:-)). Sadece pantolonlar değil, kot gömlekler de bu trend den payını alıyor. Bu tarz dip dye parçaları bulanmayanlar ya da kendisi yapmak isteyenler DIY projelerinden faydalanabilirler. Ama öncesinde biraz ilham :-))
İlk gördüğümüz anda üzerine çamaşır suyu dökülmüş hissi uyandıran dip dye jean lere   bir de tasarım aşkınızı katarsanız herkesi hayran bırakan dip dye bir jean pantolon ,gömlek ya da şorta sahip olabilirsiniz. Fark yaratmak sizin elinizde hanımlar!!! :-))

Evet bugün bende geçtiğimiz sezonun liste başlarından olan renklerden ; 2 pastel renk , mint ve pudra pembesi kullandım..Dip dye mint yeşili bir jean ve sizlere önceki postlarımda bahsettiğim ve bu sezon bolca göreceğimiz pudra pembesi file bir bluz ve içinde de yine mint bir askılı bluzle kombinledim.  Bakalım beğenecek misiniz ?:-))
Kendinize çok ama çok iyi bakın .HOŞÇAKALIN...


  • PANTALON       :ZARA
  • FİLE BLUZ         :ZARA
  • ASKILI BLUZ     :ZARA
  • AYAKKABI         :ZARA
  • ÇANTA                 :PULL&BEAR
  • BİLEZİKLER     :MANGO
  • KÜPE                   :FOREVER NEW
  • YÜZÜK                :MANGO

Yaz aşkı kombini!

Ombre saç modası ; Bir renk seçiyoruz saçımızı boyatmak istediğimiz diyelim ki kahverengi olsun; saçımızın dibi koyu kahveden başlıyor ve kahve tonu saçımızın uçlarına doğru doğal bir görünümle yavaş yavaş açılıyor bir bakmışız ki saçlarımızın ucu bal köpüğü rengi ya da çok açık kahve!

Yaz aşkı kombini!

Tırnaklarda ombre modasını ;
Çok güzel değil mi?Ombre tonlarda tırnaklara sahip olabilmek için ya aşmış bir sanat yeteneğine sahip olmalısınız ya da süper profesyonel bir nail art stüdyosuna gitmeli ve paraları bayılmalısınız:-))

Yaz aşkı kombini!

Ombre modasının önümüzdeki sonbahar da tayt ve çoraplarda çook moda ...

Aşagıdaki fotolar da dip dye  jean poantolan ve gömlekler:-))


FashionVibe

Kate Bosworth

 Analeigh Tipton





22 Ağustos 2012 Çarşamba

PUANTİYE GERİ GELİYOR!!!

 
 
 Puantiye deyince hep aklıma  o eski  Türk filmlerindeki,Türkan Şoray,Filiz Akın,Hülya Koçyiğit in giydiği kıyafetler aklıma gelir :-)) Evet hanımlar,bu sezon puantiye esintisi geri geliyor ..Hepimizin gardrobunda puantiyeli bir etek,elbise yada bir gömlek ,fular  mutlaka vardır.Onları çıkarma zamanı geldi !!!:-))
70 li yılların puantiye esintisi bu sezon geri geliyor. Pantalonlar, şallar, gömlekler büyük, küçük puantiye desenli...Benden söylemesi..:-))
 
Amerika da reyting rekorları kıran Gossip Girl ün Türk versiyonu olarak görülen Küçük Sırlar dizisini izlediniz mi?
Başrollerini Sinem Kobal,Merve Boluğur ve o yakışıklı Burak Özçivit in :-)) paşlattıkları dizide , karakterlerin  üzerinde şık ,trend ve moda kıyafetleri görüyorduk...
 
Bugünki kıyafetim; Küçük Sırlar Dizisi için tasarlanmış, Merve Boluğur un  (Dizideki ismiyle ;AYŞEGÜL..Dizinin kötü kızı:-)) Ama bence dizinin en  başarılı oyuncusuydu)  giydiği  puantiyeli etek ve oldukça tarz şık bluzümle karsınızdayım efendim..Bakalım beğenecek misiniz?
 
 
Kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN...
 
 

 
 
 
 
 
,



  • ETEK              :ADL BY KÜÇÜK SIRLAR
  • BLUZ             :ADL BY KÜÇÜK SIRLAR
  • AYAKKABI   :SHOETEK
  • KÜPE             :YARGICI

ANKARA DA İLK VE SON BAYRAMIM:-((

Herkese Merhaba,
Kısa bir bayram tatilinin ardından bugün işe başlamak sanırım  hepimiz için biraz zor oldu:-(( Ben 12 yıldır Ankara dayım ve burada geçirdiğim ilk bayramdı ana son olacak:-(( Taşınmak için Ankara da kaldım ama taşınmak adına hiçbirşey yapamadım..Çünkü gezdim,gezdim,gezdim...-:))

Evet lafı fazla uzatmadan fotograflara bir gözatın isterseniz.

Kendinize çok ama çok iyi bakın .HOŞÇAKALIN..

  • ETEK                                             :TWIST
  • BLUZ                                             :MANGO
  • ÇANTA                                           :VAKKO
  • AYAKKABI                                    :NR39
  • BEYAZ DERİ BİLEKLİKLER   :MANGO
  • KURUKAFA DERİ BİLEKLİK  :PANDORA
  • YILDIZ YÜZÜK                             :ACCESSORIES
  • TAM TUR YÜZÜKLER               :MİNYON PIRLANTA




Evet ANKARA'nı en sevdiğim yerlerinden biri EYMİR GÖLÜ...Bu fotoğraf da yine çok güzel,şık ,kaliteli  bir mekan olan ORFOZ da çekildi.Gitmediyseniz hala mutlaka gitmelisiniz diyorum..Orfoz balığı hakkında birçok hikayeler vardır balıkçılar arasında ..Aşağı da küçük bir hikayeyi sizlerle paylaştım..Bir okuyun isterseniz!!

Vefakar Orfoz
Son derece ilginç bir balık çeşidi olan orfoz hakkında çeşitli duygusal hikayeler anlatılıyor. Lohos her sene bir kilo alarak büyürmüş. Yani üç kilo ağırlığındaki bir lahos 3 yaşında demek miş. 100 yıl kadar yaşayabilen orfoz'u avlamaya kıyamayan balıkçı ve dalgıçların sayısı ise gün geçtikçe artıyor, neden mi?. Tuzağa kolay düştüğü için saf balık olarak bilinen orfoz yaşadığı süre boyunca yuvasını hiç terketmezmiş. Zıpkından kaçabilirse kayaların arasına girip yanaklarını balon gibi şişirir beklermiş. Merakına yenilip tekrar dışarı çıktığında da kendisini bekleyen avcının zıpkını ucunda ölürmüş. Uzun süre can çekişerek öldüğü için dalgıç ve balıkçılar ortak bir karar alarak orfoz avlamamaya yemin etmişler. Hatta "Hepimizin bir Orfozu vardır" diyen dalgıç ve balıkçılar onların yerini kimseye söylemezlermiş Ege ve Akdeniz'de yakalanan küçük orfozların tekrar denize bırakılmalarının bir nedeni de buymuş.

Evett ..Şimdi beni boşverin biraz EYMİR GÖLÜ  manzaralarına gözgezdirin !!!





  • SORT            :TWIST
  • ÜST               :TWIST
  • ÇANTA          :PULL&BEAR
  • SANDALET   :POLO GARAGE
  • KÜPE             :MANGO