11 Eylül 2012 Salı

TREND ALARMI: KONTRAST DANTEL ELBİSE

Herkese merhaba,

Evet yine dantel , yeniden dantel !!! Geçtiğimiz yıldan beri vitrinlerde bol bol gördüğümüz dantel , 2012 İlkbahar/Yaz trendlerinin aradında da listede ön sıralardaydı...Artık bunu ,duymayan bilmeyen kalmadı sanırım..Bende sizler için dantel elbise,etek,şort,tulum,...örneklerini önceki postlarımda  bol bol fotograflamıştım:-)) 

 2013 Sonbahar/Kış sezonunda da ; tüm markalar koleksiyonlarında günlük kıyafetler dahil olmak  üzere tüm tasarımlarında , dantele geniş yer veriyorlar. Fakat bu sezon küçük bir değişiklik var!!! Bu sezon tek renk dantel yerine , kontrast renklerde farklı danteller ya da iç astar kumaşlar kullanılıyor. 

 Hem asil hem de feminen görüntüsüyle , dantel bu sezonda da  vazgeçilmezlerimiz arasında olmaya devam edecek hanımlar !!!

Bende bugün ,asimetrik , astarı narçiçeği siyah dantel elbisemle karşınızdayım..Asimetrik demişken ,hemen şunu da ekleyeyim ,bu sezon yine asimetrik etek,elbise,tunik ve bluzler vitrinlerde !!! 
Durun durun gitmeyin hemen :-)) bir ayrıntı daha söyleyecegim..Geçen sezonun derin V yaka dekolteleri şimdilerde yerini sıfır bisiklet kapalı yakalara bıraktı. Omuz ve boyun görünümüne güvenen herkesin düşünmeden denemesi gereken mütevazi bir şıklık...!!!Tıpkı bugün benim yaptığım gibi:-))


Kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN...






  • ELBİSE            :MANGO
  • AYAKKABI     :BATA
  • ÇANTA            :TWIST
  • KÜPE               :H&M

        Son günlerde ünlü isimlerin tercihleri de kapalı yaka           
                                                    kıyafetlerden yana.






KONTRAST DANTEL ELBİSELER...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder