24 Eylül 2012 Pazartesi

BİR CUMARTESİ GECESİ:-))

 
Evet haftasonu.. İstanbul a doyum olmuyor tabii...Bol bol gezmenin,dolaşmanın ve tabii ki alışverişin ardından güzel bir akşam yemeği için KÜÇÜKYALI SAHİL deyiz...Yer ; Muazzez ERSOY & Senol KOLCUOĞLU  Restaurant...İstanbul da birçok semtte  Kolcuoğlu na rastlamak mümkün ..Hatta Ankara da Çukurambar da da açılmış..Ankaralı lar duyrulur:-))
Kapıdan girer girmez ilgi alaka başlar. Öncelikle Doğu'nun misafirperverliğinin ön planda olması, ayrıca muhteşem bir lezzet alamasanız ve aç kalmadan kalkabiliyor olmanız güzel. Masaya geçtiğinizde sadece ne içeceğiniz sorulur ve izzeti ikram başlar. Öncelikle çeşitli mezeler, otlar, salatalar gelir ta ki masada yer kalmayıncaya dek, sonra ara sıcaklar serpiştirilir, tam doyduk dersiniz, hop ortaya metrelik kebap gelir ki bitirebilene aşk olsun. Etler biter tamam doyduk derseniz, bu seferde masada tatlı ve meyveden yer kalmaz.
 Fiyat verilen hizmet ve ürüne göre bence makul..Bi de şunu ekleyeyim..Otopark ve vale hizmeti de gayet iyi..Rezervasyonsuz gitmeyin sakın...!!! ( Rezarvasyon için tel no: 0216 489 34 34 )
Kendinize çok ama çok iyi bakın...HOŞÇAKALIN...
 
 
 
 
Evet mezeler efendim...
 
 
 
 
Kebaba doyuyorsunuz burda :-))
 
 
 Tatlıyı hiç sevmesemde tatlı severler için tatlı cenneti:-))..Ve tabii meyveler..
 
 
 
Güzel İSTANBUL...!!! Gecenin yarısı..Hava da çok güzel..
 
 
Yıldızların altında yıldızlı bluzümle..Kombin süper oldu:-))
 
 
 
 
 
  • PANTALO    :ZARA
  • BLUZ             :TWIST
  • AYAKKABI   :TRIVIA
  • ÇANTA           :VAKKO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder