20 Eylül 2012 Perşembe

CAPCANLI BİR KOMBİN SİZLERE:-))


Renkleri nekadar çok sevdiğimi sanırım anladınız hepiniz..Hmmm Menekşe..!!!Çiceğini de 

çok severim..Menekşenin Mor rengini de..Menekşe Moru...2012 yılının en dikkat çekici ,

en parlak renklerinden biri...

Mor rengin dişi ve asil duruşunu, bu sezon  makyajınıza

da yansıyor hanımlar : -))

Uyumsuzluğun uyumundan yaralandığımız bu sezon, mor rengi birçok renklerle kombinleyebilirsiniz:-)) Ben bugün yeşil maxi bir etekle kombinledim..Ayakkabılarım ise sevimli mi sevimli ...Rengarenk...Çanta seçimimi ise, yesilden yana kullandım...Bu clutch un beyazını daha önceki postlarımdan hatırlıyorsunuzdur:-))

Ve bence, menekşe moru-yesil birbirine çok yakışan 2 renk..

Ben sanırım Sonbahar ı getiremeyeceğim birtürlü:-))

Evet bugünlük de bu kadar ..Kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN..




















  • ETEK                           :MANGO
  • BLUZ                          :TWIST
  • AYAKKABI                :NR39
  • CLUTCH                     :ADL
  • BİLEZİKLER              :BATİK
  • TAŞLI FİL YÜZÜK    :ÖZEL TASARIM
  • YÜZÜK                         :ATASAY
  • KÜPE                            :YARGICI
  • KEMER                        :MANGO





Bakın narçiceği ilede mor kombini...Nasıl ama?


issa.20110326064525.jpg


Mor ötesi makyaj:-))

alt
Mor rengi seviyorsanız, kıyafetlerinizde kullandığınız bu güzel renge uygun bir makyaj yapabilirsiniz ancak püf noktalarını bilmenizde fayda var.
Bu makyajın en keyifli tarafı, morun her tonunu kullanabilmenizdir. Lila, lavanta, menekşe moru… Tüm dikkatleri üzerinize çekmek ve morun büyüleyici etkisini yaşamak için önerilerimizi uygulayabilirsiniz.
 
Dudaklar: Dudaklarınızı yüzünüzün odak noktası haline getirmek isterseniz, lavanta tam size göre bir renk olacaktır. Bunun yanı sıra, parlak ruj yerine mat ruj kullanarak, üstüne minik pullu bir parlatıcı kullanabilirsiniz.
 
Yanaklar: Elmacık kemiklerinizin üzerine vişne rengi bir allık sürün ve tamamen doğal görüntü elde edene kadar iyice yayın. Teninizin rengine göre allığın koyuluğunu ayarlayın. Mosmor bir yanak hoş olmayacağından, mor renk allık tercih etmeyin.
 
Gözler: Gözkapaklarının bütününe donuk leylak rengi far sürün. Kaşlarınızın hemen altına ise parlak lila rengi far sürün ve saç diplerinize doğru yayın. Gözaltına da eflatun hatta koyu mor bir hat çizebilirsiniz. Ancak yorgunluktan morarmış imajı yaratmamak için bu hattın kalınlığını iyi ayarlayın.
 
Büyüleyici efekt: Bu efekti vermek için, gözkapağınızın tamamına parlak mor farı yayın. Hatta dumanlı görünüm için açıklı koyulu vurgular yapın. Aynı aplikatörle alt kirpik diplerinize hat şeklinde farı sürün. Göz pınarlarınıza kadar taşırın. Kaş kemiğinize ise, sedefli beyaz uygulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder