24 Eylül 2012 Pazartesi

PENCERE...


Güzel bir haftasonunun ardından herkese merhaba,

Evet havalar hala çok güzel..Ve bu güzel havaların tadını doyasıya çıkaranlardan biri benim sanırım...:-))Henüz kıyafetlerim de görüldüğü üzere birtürlü Sonbahar ı getiremedim hanımlar..Çoraplar la tanışamadım henüz:-))Birsüre daha tanışmak istemiyorum...:-((

Neyse diyerek konumuza söyle kısaca girelim..Pencereler dedik...Ben pencere dekoltesini çok severim..Bugünki elbisemde olduğu gibi ; kollarda veya sırtta veya gögüs de..Özellikle alışveriş sitelerinde biri olan ,Tredyol lu sanırım birçogunuz takip ediyorsunuzdur..Trendyol un markalarından MİLLA..Bilmeyeniniz yoktur ...Pencere deyince nedense ilk aklıma bu marka geldi..:-)) Elbiseden ,gömleğe,trikodan penyelere birçok üründe pencere detayı bol bol kullanıldı 2012 İlkbahar/Yaz sezonunda..Bitti mi sizce? Tabiiki hayır!!! Bu sezonda pencereler birçok kıyafettin dekoltesi olarak karşımıza çıkacak..Kışın üşümeyenler için iyi bir haber bu sanırım..Üşüyenler ...Sakın içlerine bişeyler giyip  pencereleri kapamasın lütfen..:-(( Hakkını vermek lazım dekoltelerin..:-))

Unutmadan hemen şunu da ekleyeyim..Canlı renklerin kış modasını da fethetmesiyle beraber, kış stilimiz sıcacık bir hal alıyor.Her nekadar bu mevsimi sevmesem de ,en azından bu iyi bir haber..
.
 Bu sezon öne çıkan renklerden biri olan ”mavi” sizin de ilginizi çekmiştir. Mavi ve tonları sayesinde kış sezonunu enerjik bir şekilde geçiriyoruz. Mavinin tonlarından biri olan elektrik mavisi (mavi-mor yada kobalt mavisi) ise bu seneki renk paletinin yıldızı diyebiliriz.Bu yıldızlar arasında tabiiki haki yide unutmayalım ki ; bence bu sezonu kasıp kavuracak!!!

 Elbiselerde, kazaklarda, kabanlarda ve aklınıza gelebilecek her parçada karşımıza çıkan elektrik mavisi , bugün ki elbisemin puantiyelerinde:-))

Yaaa yine lafı çok uzattım değil mi?Peki kendinize çok ama çok iyi bakın ve HOŞÇAKALIN..diyorum.Görüşmek üzere..















  • ELBİSE                                       :SOFT ONE
  • ÇANTA                                        :PULL&BEAR
  • AYAKKABI                                  :BERSHKA
  • BEYAZ DERİ FİYONK BİLEKLİK   :MANGO
  • KALIN ŞEFFAF TAŞLI YÜZÜK      :H&M
  • KÜPE                                          :MANGO
  • TAM TUR YÜZÜKLER                   :MİNYON PIRLANTA
  • SAAT                                           :TOMMY HILFIGER


İşte sizler için Elektrik mavileri...

 
 
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder