7 Haziran 2012 Perşembe

Siyah'ın Zarafeti...



Bir çok kadının taptığı ,terapi yaptığı kıyafetler!!!Rengarenk elbiseler, birbirinden güzel ayakkabılar her kadının hosuna gider sanırım..Bütün bunları bir kenara koyalım ve söyle bir düşülenelim..Bir kadının dolabında  OLMAZSA OLMAZ NELERDİR?


Bence dolabımızda olması gereken temel parçalar:

Siyah elbise
Her kadının can kurtarıcısı sayılabilecek bu minik siyah elbiseyi ister bir iş toplantısında, ister bir kokteylde isterseniz  bir düğünde rahatlıkla giyebilirsiniz.

Trençkot
Trençkotların modası hiçbir zaman geçmez. Özellikle krem rengi ve siyah bir trençkotla her daim şıklığı  yakalayabilirsiniz

Beyaz gömlek
Sanırız her kadının can kurtarıcısıdır bu beyaz gömlek. İster etekle, ister pantalonla, ister jeanle giyilebilir. Her zaman moda...

Jean pantalon
Rengini size bırakıyorum  ancak tabii en klasik kot pantalon rengi mavi ya da tonları ancak dilerseniz beyaz ya da siyah da olabilir

Lacivert ya da siyah blazer ceket
Kot pantolon üstüne ya da siyah elbise ile giyerek spor yada abiye şıklığı yakalayabilirsiniz.

Siyah, topuklu klasik ayakkabı
Her kadının dolabında olması mutlaka gereken bir başka şey de klasik topuklu kapalı siyah ayakkabı. Dilerseniz jean altına ya da elbisenizle giyebilirsiniz.

Babet ya da spor ayakkabı
Her kadının dolabında mutlaka spor ayakkabı ya da babet tarzı düz ayakkabı da olmalı, normal günlük hayatta şık ve spor olabilmek adına..

Gece çantası
Ufak bir gece çantası da bir kadının dolabında olması gereken başka bir parça! Rengi ve tarzıysa tamamen sizin zevkinize kalmış.

Beyaz t-shirt
Beyaz t-shirt deyip geçmemelisiniz. Bu o kadar önemli bir parça ki dolabınız ‘onsuz olmaz’ desem yeridir..

Siyah klasik pantolon
Bu da tarzı olan şık bir kadın için vazgeçilmezler listesinin başında yer alıyor. İster gömlekle, ister t-shirtle, üstüne blazer ile giyin. Her daim şık olmak garanti!

Halka ya da inci küpe
Bir kadının dolabında ya bir halka küpesi ya da bir inci küpesi mutlaka olmalıdır.

Fular veya şal
Bu da bir kadının şıklığı için çok önemli, atlanmaması gereken bir detay.

Kemer
Kemer de aksesuarlar içinde oldukça önemli bir yer tutar. Öyle bir kemer şeçin ki hem jeaninizle hem de siyah pantalonunuzla rahatça kullanabilin!!

Gündüz çantası
Boyutu tamamen size kalmış, rengi de...

Güneş gözlüğü
Özellikle bu güneşli havalarda hem gözlerinizi korumak hem de daha şık olmak için yüzünüzün şekline uyan bir güneş gözlüğü mutlaka edinin.

Bundan sonrası artık sizin tarzınıza ,stilinize ,zevkinize kalmış:)
Evettt..Bugün bende dolabımızda olmazsa olmazlardan siyah elbisemle karsınızdayım:)))Kendinize çok ama çok iyi bakın..HOŞÇAKALIN..




  • ELBİSE          :MİLLA BY HADİSE
  • AYAKKABI    :NINEWEST
  • TAKILAR       :TWIST

5 yorum:

  1. Yine super olmussun arkadasim.Yeni blogun da hayirli olsun.Bakiyorum da hic bir gunu bos gecmiyorsun :) Devamm Devamm hayranlarin takipte :))

    YanıtlaSil
  2. harika görünüyorsun. paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil