21 Haziran 2012 Perşembe

YUMUŞACIK BİR RENK:))


Göz alıcı ve iddialı renkler her zaman için bayanların önceliği oldu. Moda trendleri de bu ilgi doğrultusunda şekillendi her zaman. Ama, son dönemlerde öyle bir renk trend oldu ki, ne göz alıcı ne de iddialı! Pudra rengi, sadeliği ve zarafeti ile dikkat çekiyor!


Bu sıcacık,yumuşacık,soft renk bu sezon her yeri sardı.Aslında bu sezon değil geçen sezondan beri ''Pudra Rengi'' vitrinleri süslüyor... Gece elbiseleri, clutch çantalar ,pantalonlar, etekler, ayakkabılar ...

Kıyafetler kadar aksesuarlarda da hakimiyetini kanıtlayan pudra rengini, bu sezon en çok ayakkabılarda göreceğiz!Özellikle de platform pudra pembesi ayakkabılar oldukça trend...:))

Sizlere küçük bir ayrıntı: Pudra rengi hem ten renginizi hem de saç renginizi ve yüzünüzü olduğundan daha yumuşak ve zarif gösterir ve kombini oldukça basittir:))

Evet bayanlar..Hala sade ama şık pudra rengi bir parçanız yoksa almak için geç kalmış sayılmazsınız!:))

Sizlere önceki postlarımda dantelin  bu sezon heryerde oldugunu çok ama çok moda olduğunu ,ayrıca yaz sezonunun en dikkat çekici  mikro trendi   olan yarım ay (scallop) desenlerden bahsetmiştim hatırlıyorsanız!!! E bugün bunlara birde Pudra Rengini ekleyelim   ve o elbise ; pudra, scallop , dantel olsun ve benim olsun:))) 

Elbisemi pudra-siyah  şirin ayakkabılarımla kombinledim ..Bakalım beğenecek misiniz efendim:))?
Kendinize çok ama çok iyi bakın ..HOŞÇAKALIN..








  •  ELBİSE                      : NOTTİS
  • AYAKKABI                :NR39
  • İNCİ BİLEKLİKLER :H&M



Moda & Stil Fotoğraf Galerisi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder