11 Haziran 2012 Pazartesi

TREND:MİNT YEŞİLİ!!!

2012 İlkbahar/Yaz sezonunda neon renklerin yanında tabii olmazsa olmaz  pastel tonlar da revaçta... Pastel tonlardan su yeşili nam-ı diğer mint yeşilinin  bu sezon ayrı bir yeri olduğunu söylemek istiyorum.Uzun yıllardır moda dünyasında ön plana çıkmamış bu renk bu sezon pantalon, gömlek, ceket demeden tüm giyeceklere ve ayakkabıdan çantaya, gözlükten kemere, saatten ojelere kadar A’dan Z’ye aksesuarlara damgasını vuruyor! Böylece doğallık, ferahlık, tazelik de mint yeşili ile birlikte modayı sarıyor.Mint yeşili ile ilgili önemli bir tüyo da vereyim: Pantone'nin (Pantone Matching System (PMS) olarak ifade edilen Renk Standartları sistemidir. Pantonenin kurucusu Pantone Inc. New Jersey Amerikada bir şirkettir. Pantone renk karşılaştırma ve standartizasyon sistemi özellikle matbaacılık, tekstil, plastik ve  boya sektörü başta olmak üzere pek çok farklı sektörde kullanılır..) renk kartlarına göre 2013 İlkbahar/Yaz sezonunda da mint yeşili çok trend olacak!

Sezonun trendlerinden biri de yani bir başka ayrıntıda  “Çift Bileklikler”. Onlara sık sık rastlıyoruz.Yani bu yaz takma takıştırma yazı diyebiliriz!!!:)

EVETTT..İşte mint yeşili elbisemle karşınızdayım efendim..Bugün Pazartesi ..İlk iş günü  ve hava çok ama  çok güzel..Hepinize iyi işler bol kazançlar diyorum:))..Kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN..






  • ELBİSE            :ZARA
  • AYAKKABI     :BERSHKA
  • ÇANTA             :PULL&BEAR
  • KÜPE                :FOREVER
  • BİLEKLİKLER :MANGO 


 Mint Yeşili

 Jennifer Lopez




Rihanna




Elie Saab SS 2012

Sezonun trendlerinden biri de “Çift Bileklikler”


(

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder