14 Haziran 2012 Perşembe

TREND : SALKIM-SAÇAK


İlk olarak ZARA' da karşılaştığım daha sonra da birçok marka ve alışveriş sitelerinde gördüğüm ve yeni bir trend olduğunu farkettiğim salkım-saçak püsküller!!! Oldukça da tarz ve cici gözüküyor. İster günlük kıyafetleriniz de kullanın ister plaj modasına uyarlayın, orası size kalmış !:))Bu yaz plajlarda da sıkça göreceğiz bu püskülleri söyleyeyim:)))
Evettt yeşil!!!Bütün renkleri dogru kombinlendiği zaman severim ama yeşil!!! (böyle birkaç renk daha var çok sevdiğim..Onları giydiğim zaman paylaşacağım sizlerle:)) Onun  yeri ayrıdır hep ..Kendime en çok yakıştırdığım renklerden biri..İster sarışın, ister esmer bence her kadına yakışacak bir renk yeşil!!! Sarışınlar,esmer bayanlar ...Bu postumu okuduktan sonra mutlaka dolabınızda yeşile yer ayırıyorsunuz :))
Salkım-saçak yeşil elbisemle karşınızdayım efendim...Beni takip etmeyi unutmayın:))Kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN..

















Sizlere daha önceki postumda NR39 ayakkabılardan bahsetmiştim.El yapımı bu şirin mi şirin ayakkabıların kutularıda çok cici:)) Bu kutular metalden yapıldığı için uzun süre saklamanız mümkün!!Sizler için kutuyu fotoğrafladım:))



  • ELBİSE                 :ZARA
  • CLUTCH               :GUESS
  • AYAKKABI           :NR39
  • YILDIZ YÜZÜK   :ACCESSORIZE
  • BİLEKLİKLER     :MANGO

 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder