8 Haziran 2012 Cuma

Cuma'nın enerjisi : SARI



2012 yılının rengi SARI!!! Sokakta, plajda, gece klübünde, davette heryerde bu sene sarı hakim. Renkli giyinmek farklılık ve cesaret ister, çünkü nereye giderseniz gidin renkli kıyafetlerle dikkat çekersiniz. Bunun sebebi de çoğu insanın pastel renklerden, siyah ve beyazdan kurtulamaması!!! Ama bu sene kabuklarımızdan çıkıyoruz renkli kıyafetlerle buluşuyoruz. Sarılar, fuşyalar, maviler, turkuazlar,mintler vitrinlerde bizi bekliyorlar... Bu seneyi çok renkli geçireceğiz :)) Renkler arasında ise ipi sarı göğüsledi diyebilirim, günlük kıyafetlerden akseuarlara ve abiye kıyafetlere kadar heryerde sarı hakim ...Ben esmerlere sarı rengi çok yakıştırıyorum, yazın da güneşten yanmış bronz teninizle mutlaka sarı rengi tercih etmelisiniz. Sarı renk bronzluğunuzu daha da ön plana çıkartacaktır :)))
Ben bugün sarının altına turkuaz bir pantalon tercih ettim..Takılarımla,ayakkabılarımla,ojelerimle sarı ve turkuazım:)))
Size daha önceki postumda bu yıl rengarenk ojeler çok trend demiştim.Her parmagınıza yada yüzük parmagınıza süreceğiniz farklı renkli ojelerden tırnak bantlarından bahsetmiştim..Bende bugün bu trende uydum :))Bu arada pastel yeni bir oje çıkarmış..Kokulu !! evet yanlış okumadınız.Ojesi sürüyorsunuz ve kuruduktan sonra tırnaklarınız ojenizin rengine göre portakal,greyfurt,tarçın,ananas,...kokuyor :))Şişeleri de çok sevimli .

ANKARA SHOPPİNG FEST İLE ALIŞVERİŞİN KALBİ  BUGÜNDE İTİBAREN 24 GÜN BOYUNCA ANKARA’DA ATACAK!!!

Ankara Shopping Fest bugün başlıyor!!!!Açılış Anteres te gerçekleştirilecek.Murat Boz un konseriyle başlayacak festival 24 Gün sürecek..
24 gün boyunca, çok sayıda sanatçı ve müzik grubunun konserler vereceği Ankara’da, festival boyunca, Ankara caddeleri ışıklarla süslenecek. Kızılay, Ulus, Çankaya, Bahçelievler, İzmir Caddesi, Sakarya Caddesi başta olmak üzere 45 noktada etkinlikler, gösteriler düzenlenecek.
Ankaralılar festival boyunca cadde ve sokaklarda sürpriz danslar, akrobat basketçiler, tahta bacak gösteriler, Donan Heykeller, Varyete Gurubu, Kaya Adamlar, jonklör, futbol şovları, Kukla Otobüsü, Örümcek Adamlar, Max Şov, Büyük Şef Şovu, Şef 8 Unutulan Lezzetler, Rus Ateş Şov, Çin Akrobasi Grubu, tırmanma grubu, Beyaz Melekler Şovu, Jerome Murat Şov,  duvar boyama, ile kent ve üniversite orkestralarının müzik ziyafetleri ile karşılaşacak. Süheyl-Behzat kardeşler de çeşitli yarışmalarla festivale neşe katacak.
Festivalin ilk büyük organizasyonu Hipodrom’da Emre Aydın ve Tarkan Konseri ile başlayacak. Fanta Gençlik Festivali’nin Ankara Alışveriş Festivali ile buluşması anlamına gelecek konser, 9 Haziran Cumartesi günü Ankaralıları coşturacak. Tarkan ve Emre Aydın konserlerinin yanı sıra Ankara festival süresince Halil Sezai’den Erol Evgin’e, Ajda Pekkan’dan, Hadise’ye, Ferhat Göçer’den Funda Arar’a, Ziynet Sali’den Gülşen’e tam 28 konser etkinliğine sahne olacak. Yabancı sanatçılar arasında ise Ruslana yer alıyor.

İyi eğlenceler ANKARA diyorum...Kendinize çok ama çok iyi bakın..HOŞÇAKALIN...



  • ÜST                   :MANGO
  • PANTALON     :MANGO
  • CLUTCH           :PULL&BEAR
  • AYAKKABI       : BERSHKA
  • BİLEKLİKLER  :MANGO
  • YÜZÜK              :ATASAY
 Bugün fotograflarımı çeken ŞULE 'ye çok ama çok teşekkür ediyorum..

3 yorum:

  1. Canım benim her zaman ki gibi harika görünüyorsun ! Blog siten hayırlı olsun çok beğendim artık burdan seni sezonun trendleri ile takip edicez ama lütfen dikkat et seni taniyorsam bu blog sana çok fazla alışveriş yaptırır zaten çok az yapıyordun :)) seni seviyorum ebruli kocaman öptüm seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim cok tesekkur ederim.Kendimi Istanbul a sakliyordum ama israrlara daha fazla dayanamadim:-)Seni kocaman kocaman opuyorum.

      Sil
  2. süper renkler süper uyum! harikasın ebru! bravo!

    ali murat

    YanıtlaSil