12 Ekim 2012 Cuma

ANKARA!!!


Evet 4-5 günlük bir aradan sonra herkese merhaba ...

Ankara dayım...2gün iş dolayısıyla geldim ve Ankara yı görmek çok heyecanlandırdı beni..Çok garip bir duygu..Sadece 2 aydır ayrıyım bu Şehir den ama sanki, çok uzun zaman olmuş gibi..! Çarşamba gecesi Şehrin o ilk girişte ışıklarını görünce içim burkuldu kendimi bir garip hissettim .Veee beni karşılamaya gelenleri görünce karşımda!! İşte o mutlulugun  tarifi hiç yok...Çarşamba gecesi!!!Unutamayacağım günlerin ,gecelerin arasında olacak!!!Dostlarla uzun sohbetler...Ne çok sey biriktirmişiz...Yarın iş olmasa hiç uyumazdık sanırım:-))

Ve Perşembe sabahı..2aylık bir aradan sonra tekrar iş yerime gitmek..Oradaki arkadaşlarım,dostlarımı görmek...Aslında bu ayrılıklarda anlıyor insan birçok şeyin değerini ,kıymetini...Onlarla geçirdiğim küçücük saniyeler bile kıymetli oluyor ..Ve hiçbir anı kaçırmadan yaşamak istiyorsunuz..Çünkü ;  
 ''az olan herşey kıymetlidir...''Bu çok doğru işte..!Onlarla geçirdiğim o azıcık zaman dilimi...! Çok ama çok değerli benim için...

Şuan döneceğim Cumartesi gününü hiç düşününmeden ,çok keyifli geçecek 2 günümü doyasıya yaşayacağım sevdiklerim ile birlikte..

Evet efendim..Bugün yine bir peplum üstle karşınızdayım..Bu sefer seçimim deri..Bu sezonun 
en hit parçası ;deri diyebilirim..Her sezon olmazsa olmazların arasında olan deri montlar,deri etek,elbise,pantalon,bluzler...bu sezon da ayrı bir yeri var..Ve tabii jean montlarlar...!Onlarsız olur mu ?Herdaim hayatımızda ,gardrobamızda olacaklar..Bu kesin..!

Kendinize çok ama çok iyi bakın..HOŞÇAKALIN...Ankara'dan selamlar,sevgiler herkese...



















DERİ BLUZ                                    :ZARA
JEAN PANTALON                       :ZARA
JEAN MONT                                 :ZARA
AYAKKABI                                    :ZARA
CLUTCH                                         :ZARA
KURU KAFA DERİ BİLEKLİK   :YELLS ACCESSORIES
YÜZÜK                                               :ACCESSORIES

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder