31 Mayıs 2012 Perşembe

Güzel Bir Perşembe Sabahı



Bol paça kot ve kumaş pantolonları çok seviyorum, özellikle dolgu topuk ve yüksek topuk ile oldukça şık durduğunu düşünüyorum.Bol paça pantolonları yerine göre doğru kombinlediğiniz zaman rahat ve şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Ama  unutulmaması gereken bir detay var. Bol paçalı pantolonlar her zaman boyunuzu olduğunuzdan daha kısa gösterir. Eğer çok uzun  boylu değil  iseniz bol paça pantolonları topuklu ayakkabı ile( özellikle platformlu ayakkabılarla )tercih etmeli ve pantolonunuzu ayakkabınızın topuğunu tam kapayacak şekilde olmasına dikkat etmelisiniz .. Biraz yerleri süpürmeli yani:))Aksi taktirde bacak boyunuzu keser ve sizi olduğunuzdan daha kısa gösterir..!!

Evet..Bugün bol fujya bir pantalonla karsınızdayım:))Kendinize çok iyi bakın ve mutluluk bugün ve yasadığınız hergün bayunca hep ama hep yanınızda olsun ...Bugün aldığım çok güzel  bir maillin son cümlesiyle sizlere veda etmek istiyorum..

''Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın. "

















PANTALON   :TWİST
CEKET            :TWİST
ÜST                  :ZARA
BİLEKLİK       :MANGO


2012 TREND RAPORU: BOL PAÇA PANTOLONLAR

 Ünlülerin bol paça merakı








2 yorum:

  1. Renkler bize verilen lütuflardır, ruhumuzu iyi gelen, bize keyif veren. Olmasalardı siyah, beyaz ve gri arasında yaşamak zorunda kalırdık. Ne sıkıcı olurdu:( Sizde bizim odamızın, ofisimizin rengisiniz her sabah gözümüzü gönlümüzü açan..

    YanıtlaSil
  2. ayy canım yaa..ne güzel sözler bunlar..!çok ama çok teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil