22 Haziran 2012 Cuma

İSPANYOLA İSPANYOLA ŞARKILARIM HEP SANA:))


 
EVET .....TREND:İSPANYOL PAÇA JEAN
70′li yıllarda popüler olan ispanyol paça pantolonlar bu sezon olmazsa olmazların arasında..!Size önceki postlarımda renkli skinny jeanlerden bahsetmiştim..Ve bunlar bu sezon çok moda demiştim.Aslında skinny jeanlar geçen yaz döneminden beri rüzgarını estiriyordu..Ama skinnyler bu sezon bu rüzgarın şiddetini birazcık azalttı ve yerine İspanyol paça jeanlere bıraktı..

 
Hanımlar küçük bir ayrıntı :Eger ispanyol paça jean yada pantolan giyecekseniz daha öncede sizlere söylemiştim ama tekrar söylemek istiyorum, pantalonunuz yerleri biraz süpürsün:)Aksi taktirde bacak boyunuz olduğundan kısa gözükür:))Benden söylemesi:))

 
Evet bugün son isgünüm:))TATİL....:))) 2hafta yokum. Vakit buldukça sizlere yazmaya çalışacagım..Bulabilirmiyim bilmiyorum ama:))

 
Kendinize çok ama çok iyi bakın ..HOŞÇAKALIN..Banada iyi tatiller buarada:))

 
 
 
 
 
 
 
 

 
  • JEAN                   :İPEKYOL
  • ÜST                      :ZARA
  • CLUTCH             :TWİST
  • BİLEKLİKLER   :MANGO
  • YILDIZ YÜZÜK :ACCESSORIES 


 





 

 




Mango
Asos

21 Haziran 2012 Perşembe

YUMUŞACIK BİR RENK:))


Göz alıcı ve iddialı renkler her zaman için bayanların önceliği oldu. Moda trendleri de bu ilgi doğrultusunda şekillendi her zaman. Ama, son dönemlerde öyle bir renk trend oldu ki, ne göz alıcı ne de iddialı! Pudra rengi, sadeliği ve zarafeti ile dikkat çekiyor!


Bu sıcacık,yumuşacık,soft renk bu sezon her yeri sardı.Aslında bu sezon değil geçen sezondan beri ''Pudra Rengi'' vitrinleri süslüyor... Gece elbiseleri, clutch çantalar ,pantalonlar, etekler, ayakkabılar ...

Kıyafetler kadar aksesuarlarda da hakimiyetini kanıtlayan pudra rengini, bu sezon en çok ayakkabılarda göreceğiz!Özellikle de platform pudra pembesi ayakkabılar oldukça trend...:))

Sizlere küçük bir ayrıntı: Pudra rengi hem ten renginizi hem de saç renginizi ve yüzünüzü olduğundan daha yumuşak ve zarif gösterir ve kombini oldukça basittir:))

Evet bayanlar..Hala sade ama şık pudra rengi bir parçanız yoksa almak için geç kalmış sayılmazsınız!:))

Sizlere önceki postlarımda dantelin  bu sezon heryerde oldugunu çok ama çok moda olduğunu ,ayrıca yaz sezonunun en dikkat çekici  mikro trendi   olan yarım ay (scallop) desenlerden bahsetmiştim hatırlıyorsanız!!! E bugün bunlara birde Pudra Rengini ekleyelim   ve o elbise ; pudra, scallop , dantel olsun ve benim olsun:))) 

Elbisemi pudra-siyah  şirin ayakkabılarımla kombinledim ..Bakalım beğenecek misiniz efendim:))?
Kendinize çok ama çok iyi bakın ..HOŞÇAKALIN..








  •  ELBİSE                      : NOTTİS
  • AYAKKABI                :NR39
  • İNCİ BİLEKLİKLER :H&M



Moda & Stil Fotoğraf Galerisi


20 Haziran 2012 Çarşamba

KIRMIZIDA DURMAK LAZIM:)))!!!


Böylesine güçlü bir rengi kullanmak insana kendini çok iyi hissettiriyor..Evet KIRMIZI...!!! En sıcak , en dikkat çekici,en cesur ,...!!! Hemen sizlere kırmızı ile ilgili birkaç küçük bilgi :))

Kırmızı; yılbaşının rengidir.
Kırmızı ;aşkın,tutkunun,cesaretin rengidir.
Kırmızı;dişiliğin rengidir.
Çinli gelinler şans getirsin diye kırmızı gelinlik giyerler.
Kırmızı; iştah açtığından çoğu gıda firmalarının logolarında kullanılır.
Kırmızı renkli bir şey gören insanın , kalbi daha hızlı çarpabilir.

Sizlere yeşil rengi çok sevdiğimden bahsetmiştim ve sonra dedimki : böyle birkaç daha renk var benim için  ,giydiğim zaman söyleyeceğim sizlere...İşte giydim ve söylüyorum..Kırmızı!!!..En sevdiğim hayatımda olmazsa olamaz en önemli renk!!! Bence kırmızı; esmer,sarısın her kadına değil kırmızıyı seven her kadına yakısır!!!

Bazı modacılar kırmızıyı siyahla kombinin yanlış olduğunu camel yada nude(ten rengi)ile kombinlenmesi gerektiğini söyleselerde kırmızı siyahlada gayet iyi kombinlenir hanımlar..Elbise kırmızı detaylar siyah olmalı ama..Küçük bir ayrıntı daha;kırmızı giydiğinizde dikkat etmeniz gereken şey, diğer aksesuarlarınızı, saçınızı ve makyajınızı fazla abartmamanızdır. Çünkü kırmızı zaten tek başına yeteri kadar dikkat çektiği için geri kalan her şey minimal olmalıdır!!

Ben bugün kırmızı elbisemi , kırmızı topuklu camel ayakkabılarımla ve camel bir clutch la kombinledim..

Son olarak ''Bana kırmızı çok yakısıyor:))'' diyorum...Kendinize çok ama çok iyi bakın ..HOŞÇAKALIN..
















ELBİSE        :MİLLA BY HADİSE
CLUTCH      :İNCİ
AYAKKABI :İNCİ
TAKILAR     :MİNYON PIRLANTA