31 Mayıs 2012 Perşembe

Güzel Bir Perşembe Sabahı



Bol paça kot ve kumaş pantolonları çok seviyorum, özellikle dolgu topuk ve yüksek topuk ile oldukça şık durduğunu düşünüyorum.Bol paça pantolonları yerine göre doğru kombinlediğiniz zaman rahat ve şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Ama  unutulmaması gereken bir detay var. Bol paçalı pantolonlar her zaman boyunuzu olduğunuzdan daha kısa gösterir. Eğer çok uzun  boylu değil  iseniz bol paça pantolonları topuklu ayakkabı ile( özellikle platformlu ayakkabılarla )tercih etmeli ve pantolonunuzu ayakkabınızın topuğunu tam kapayacak şekilde olmasına dikkat etmelisiniz .. Biraz yerleri süpürmeli yani:))Aksi taktirde bacak boyunuzu keser ve sizi olduğunuzdan daha kısa gösterir..!!

Evet..Bugün bol fujya bir pantalonla karsınızdayım:))Kendinize çok iyi bakın ve mutluluk bugün ve yasadığınız hergün bayunca hep ama hep yanınızda olsun ...Bugün aldığım çok güzel  bir maillin son cümlesiyle sizlere veda etmek istiyorum..

''Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın. "

















PANTALON   :TWİST
CEKET            :TWİST
ÜST                  :ZARA
BİLEKLİK       :MANGO


2012 TREND RAPORU: BOL PAÇA PANTOLONLAR

 Ünlülerin bol paça merakı








30 Mayıs 2012 Çarşamba

İşte Neon Trendi....


Bu sezon durmadan neon renkler neon renkler diyoruz.Ayakkabıdan,ojelere kadar neon trendi her yerde!!....Bu trend güzel ama o kadar canlı renkleri mutlaka dengeleyen parçalarla ve renklerle kombinlemek gerekli…Biraz dikkatli olmak gerekiyor..Kombini oldukça zor. Örnegin; Siyah elbisenizin altına giyeceğiniz neon bir ayakkabı,yada kolunuza takacağınız neon renkli bir çanta yine simsiyah giyinip takacağınız neon renkli takılarla siyah elbisenize canlılık verebilirsiniz!!

Colorblock trendinden hala haberi olmayanınız var mı? İşte size neon giymenin bir başka yolu daha! Neon renkleri bir arada kullanabilirsiniz. Neon trendini uygulamanın en cesur yolu bu sanırım. Göz yorucu ve rüküş bir görünümden kaçınmak için neonları sadece iki parça ile sınırlandırın.Tıpkı benim yaptıgı gibi:))


 Sizlere birde ayakkabılarım hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum..Bu ayakkabılar el yapımı ve %100   deri...Rengarenk ve çok şirin..İstanbul da Nişantası nda bir atölye de üretiliyor.Atölyeside en az ayakkabılar kadar şirin.Fiyatlarıda bence el yapımı ve deri bir ayakkabıya göre çok uçuk değil.. Christian Louboutins den sonra..:))     Bu ayakkabıları nerde bulabileceğiniz sorusunuza ise alışveriş sitelerinde (http://www.markafoni.com/ ; http://www.trendyol.com/; http://www.morhipo.com/ ; http://www.zizigo.com/ ; www.nr39.com ), Ankara da Bahçeli 7.cadde bulabilirsiniz diyorum veeeee....

  Neon renklerden bir kombinle karşınızdayım:)) 

Not: Fotograflarımı çeken Nurhayat ve Sule ye teşekkürlerimi bir borç bilirim:)))






                 

ETEK              :MANGO
ÜST                :MANGO
KEMER          :BENETTON
AYAKKABI      :NR39
BİLEZİKLER    :MANGO


En Güzel Neon Renk Modası Örnekleri

2012 modasına damgasını vuracak renkler neon renkler. Evet bu yeni bir şey değil ama neon renklerin kıyafetten, ojeye, çantaya ayakkabıya pek çok örneğini gördüğünüzde sizin olmalarını çok isteyeceksiniz.2012 yazının ve baharının en moda renkleri neon sarı, neon pembe, neon yeşil ve neon mavi gibi çarpıcı renkler. Çoraplardan ayakkabılara, bikinilerden ojelere pek çok kullanım alanları var. Bakalım hoşunuza gidecek mi?




29 Mayıs 2012 Salı

Yandan Şeritli Pantalonlar



İlkbahar-Yaz sezonunun en önemli trendlerinden biri de smokin pantolonlar... Ünlü tasarımcılar maksi etekler,asimetrik etekler ve elbiselerin,yanı sıra bu sezon pantolonlara da yer vermişler koleksiyonlarında... Özellikle palazzo pantolonlar ve smokin pantolonlar bu yıl ön planda... Çiçek desenli, şal desenli, geometri desenli ve  rengarenk pantolonları ,renkli skinny jean leri ,neon renkleri sayarken bir de yandan şeritli pantolonları unutmamak gerekiyor :))

Gelelim yine en önemli soruya; bu çizgili pantolonları ya da yandan şeritli pantolonları nerde bulabiliriz? Bu pantolonları   ilk aklıma gelenleri hemen sıralayayım ;Zara, Mango, H&M, Twist ve Topshop mağazalarında bulabilirsiniz...  
Yani sözün kısası 2012 trendlerinin içinde yandan şeritli pantolonlar önemli bir yere sahip...
Bizde madem bu trende ayak uydurup bugünki kombinimizi yandan siyah seritli beyaz bir pantalonla yapalım:)) beni takip etmeye devam edinnnn!!!










  • Pantalon     :TWIST
  • Üst               :ZARA
  • Bolero         :QUE
  • Ayakkabı     :NINEWEST
  • Bileklikler    :MANGO & MİLLA 
  
 Resimlerde ünkü tasarımcıları  şeritli pantolan kombinlerini sergiledikleri defilelerden  örnekler ...Aaa  3.resim tıpatıp benim pantalonum!!:))






Evet Ajda Pekkan Kral Tv Müzik Ödülleri gecesinde yandan siyah şeritli beyaz bir tulumla geceye katılmıştı ve her zaman ki gibi çok şıktı
Kendisi her ne kadar bu trendi tulum olarak yorumlamış olsa da güzel bir örnek diye düşünüyorum bu trende...




28 Mayıs 2012 Pazartesi

Ve Pazartesi:(


Cumartesi günü için yazdığım o güzel sözleri ne yazık ki Pazartesi için yazamayacağım:(Siz bu gün hakkında ne düşünüyorsunuz?Neyse geçer geçer diyelim bakalım..Gene Ankara da bulutlu bir hava..Yaz ne zaman gelecek acaba demeden edemeyeceğim.Nisan yağmurları Mayıs ayına kaydı valla:) Neyseee artık diyerek gelelim bugünkü konumuza..
Sizin için maksi etek kombini derledim. Maksi etekler bildiğiniz gibi kışın da popülerdi, bu sezon da onları daha renkli, daha uçuş uçuş aramızda göreceğiz. Şifonlar, pliseler, yırtmaçlılar,kısa astarlılar,asimetrikler,... vb. Ben bugün siyah ,önden pileli ,kısa  astarlı bir etek seçtim.Yine üzerime siyah sırtı v yakalı bir üst giydim.Kalın deri kemerim ve tribal takılarımla da  ( ki bu yıl tribal takılar çok moda sakın unutmayın!!!) kombinledim.. Ojeler hakkında kısa bir bilgi verip bu konuyu ilerki zamanlara bırakayım  .Bu sezon neon renkli ojeler,altın rengi ojeler,mint,pembe,turkuaz,sarı,portakal,...rengarenk ojeler çok trend.Her parmagınıza süreceğiniz ayrı renkte ya da yüzük parmaklarınıza süreceğiniz farklı renkte bir oje de bu trendler arasında.yine desenli tırnak bantlarıylada tırnaklarınızı dikkat çekici görünüm verebilirsiniz. Oje tasarımları ile ilgili  fotografları sizinle ilerleyen zamanlarda paylasacağım.Veee şimdi sözü fotoğraflarıma bırakıyorum;HOŞÇAKALIN...




  • Maksi etek:  ZARA
  • Bluz          :  ZARA
  • Çanta        : ZARA
  • Kemer      : TWIST- BY AJDA PEKKAN
  • Ayakkabı  : DIVARESE
  • Takılar      : MANGO